Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Sodobni pristopi k celovitim prenovam stavb

01.06.2017


Društvo gradbenih inženirjev in tehnikov Maribor v sodelovanju z Univerzo v Mariboru, Fakulteto za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo organizira 4. Posvet Energetska učinkovitost v arhitekturi in gradbeništvu: »SODOBNI PRISTOPI K CELOSTNIM PRENOVAM STAVB«. Posvet bo potekal v četrtek, 1. junija 2017 ob 9.00 uri na Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru in bo trajal predvidoma do 15.00 ure.
Posvet bo tematsko povezal teoretične osnove in pristope k celostnim prenovam stavb, kakor tudi predstavil že izvedene primere dobre prakse. Na posvetu bodo predstavljeni najsodobnejši materiali in izkušnje nekaterih slovenskih proizvajalcev. Posvet se bo zaključil z izvedbo okrogle mize, na kateri se bo obravnavala aktualna problematika in smernice razvoja prenov stavb.
Rok za prijave na e-naslov: maja.lesnik6@um.si najkasneje do 26.5.2017.

Vljudno vabljeni!

Program