Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Vurnikovi dnevi 2020

01.06.2020 do 30.06.2020


Vurnikovi dnevi vsako leto obeležujejo spomin na radovljiškega rojaka arhitekta Ivana Vurnika, ki se je rodil 1. junija 1884 v Radovljici, kjer je preživel del svojega življenja in umrl leta 1971. Dogodki v okviru praznika Krajevne skupnosti Radovljica, ki obeležujejo 136. obletnico rojstva arhitekta Ivana Vurnika, bodo potekali od 1. do 30. junija 2020.

Letošnji Vurnikovi dnevi bodo potekali tudi na spletu. Vse razstave bodo na ogled v posameznih razstaviščih, dostopne pa bodo tudi na  spletni strani.

Ogled videoposnetka otvoritve Vurnikovih dni 2020 in slavnostne podelitve Vurnikove študentske nagrade bo v ponedeljek, 1. junija 2020, ob 19. uri, na Facebook strani Center arhitekture Slovenije, kasneje pa si ga boste lahko ogledali tudi tukaj.

Več>>