Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Vse o prezračevanju, Zoom

01.12.2020


ZAPS organizira predavanje o prezračevanju v stanovanjskih stavbah. Svoje znanje in izkušnje bosta predstavila strokovnjaka mag. Bojko Jerman, univ.dipl.inž.arh. ter Bojan Mehle, univ.dipl.inž.stroj.

Kakovost zraka je v naravnem okolju vedno bolj problematična in v zaprtih prostorih je lahko le še slabša, saj nove tehnologije vedno bolj odločno zatesnjujejo stavbe. Arhitekt je dirigent projektne skupine, zato mora imeti stališče in znanje tudi na tem področju. S tematiko prezračevanja se je mag. Bojko Jerman srečal pred 20 leti, ko so nastajale prve pasivne hiše, v katerih se je prvič uporabilo vrsto novih tehnik. Od takrat je ostal v tej projektantski in izvajalski niši, tako je danes med najbolj kompetentnimi na tem področju, da lahko poda kakovosten oris stanja v praksi, stanja tehnike in dobre prakse. Bojan Mehle je prav tako zelo izkušen projektant strojnih instalacij in dober partner nešteto projektantom.

Predavanje Vse o prezračevanju, bo potekalo preko spletne platforme Zoom, v torek, 1. 12. 2020, od 9h do 12h.

program >>
prijave >>

Člani ZAPS za udeležbo na predavanju prejmejo 2 kreditni točki / Sklop C - Tehnologija, materiali in tehnika.
Posebej vabljeni vsi člani, katerim manjkajo kreditne točke za letošnje leto in jih je potrebno zbrati do 31. 12. 2020. Število prijav je omejeno na 100 udeležencev.


Ob prijavi je potrebno plačati kotizacijo, ki znaša za člane ZAPS 30,00€ (z DDV), za člane IZS 60,00€ (z DDV) ter za nečlane 100,00€ (z DDV). Kotizacijo nakažete na transakcijski račun ZAPS: SI56 6100 0001 8357 306. Prosimo, da pri plačilu za namen napišete, za koga je bila kotizacija plačana, za sklic pa 00 01122020. Potrdilo o plačilu pošljite na e-naslov: izobrazevanje@zaps.si. Račun vam bomo izstavili po izvedenem izobraževanju. 

Skrajni rok za morebitno odpoved je ponedeljek, 30. 11. 2020, tako za člane ZAPS, kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.