Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI: Posegi na območjih kulturne dediščine

02.04.2013 (Tor)


Spoštovani,

v okviru Dodatnega Strokovnega Izobraževanja vas vabimo na izobraževanje organizirano v okviru meseca krajinske arhitekture 2013 z naslovom "Posegi na območjih kulturne dediščine", ki bo potekalo v torek, 02. APRILA 2013, s pričetkom ob 18:00 uri v prostorih ZAPS, Vegova 8, Ljubljana.

Predavateljica PETRA JERNEJEC BABIČ je krajinska arhitektka in deluje kot konservatorka na Zavodu za varstvo kulturne dediščine, OE Ljubljana.

Prijava:
Prijave na izobraževanja s pripisom predavanja sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu: izobrazevanje@zaps.si.

 

 Javni razpis za delovno mesto v mestni upravi Ljubljana

02.04.2013 do 17.04.2013


Mestna občina Ljubljana objavlja javni natečaj za prosto uradniško delovno mesto v mestni upravi "podsekretarvodja odseka v Odseku za prostorske planske akte v Oddelku za urejanje prostora" (šifra DM: 31).
Več informacij o pogojih za zasedbo delovnega mesta si lahko preberete na povezavi: www.ljubljana.si/si/mol/mestna-uprava/sluzbe/sekretariat-mestne-uprave/zaposlitve/81687/detail.html
Rok za oddajo se izteka 17.4.2013.