Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI: Javna razsvetljava v starih mestnih jedrih, vaških trgih, parkih in pešpoteh

03.06.2014 (Tor)


V torek, 03.06.2014, ob 16:00 uri bo v prostorih ZAPS, Vegova 8, 1000 Ljubljana v okviru Dodatnega Strokovnega Izobraževanja (DSI) potekalo izobraževanje z naslovom JAVNA RAZSVETLJAVA V STARIH MESTNIH JEDRIH, VAŠKIH TRGIH, PARKIH IN PEŠPOTEH.

Predstavljena bo aktualna zakonodaja s področja osvetljevanja zunanjih javnih površin ter objektov kulturne dediščine, zakonsko predpisani roki ter podani napotki za pravilno izbiro elementov osvetljevanja. Predstavljen bo konkretni primer osvetlitve gradu na Bledu in urbana oprema slovenskih proizvajalcev ter ostali elementi za urejanje okolice.

Prijava:
Prijave z navedbo zadeve "Osvetlitev" sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu izobrazevanje@zaps.si.