Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

27. Sedlarjevo srečanje

03.06.2016


Društvo urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije vabi na že 27. Sedlarjevo srečanje urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije z naslovom "Vizije prostorskega razvoja: zelena tirna infrastruktura", ki bo bo v petek, 3.6.2016 od 8.30 do 15.30 v Mestnem muzeju v Ljubljani.
Letošnje srečanje bo posvečeno obravnavi razvoja evropskih infrastrukturnih koridorjev Baltsko – Jadranskega in Mediteranskega na poteku skozi Slovenijo. Namen srečanja je spodbuditi strokovno in laično javnost h kritično konstruktivni razpravi, obenem pa vladajoče strukture na državni in lokalni ravni k pravim in pravočasnim odločitvam in ukrepom.
Vljudno vabljeni!

Program
Prijavnica