Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

IZS: Zbor za oživitev in razvoj slovenskega gradbeništva

03.07.2014 (Čet)


Skupaj z organizatorjem Inženirsko zbornico Slovenije vas vabimo na ZBOR ZA OŽIVITEV IN RAZVOJ SLOVENSKEGA GRADBENIŠTVA, ki bo potekal v četrtek, 3. julija 2014, ob 11. uri, na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani, Jamova cesta 2, Ljubljana.
Na zboru bi radi združili celotno slovensko gradbeno stroko, zato vas vse, ki ste kakorkoli povezani z gradbeništvom, pozivamo, da se zboru pridružite, saj bomo tudi z množično prisotnostjo izrazili pripadnost stroki in panogi, političnim strankam in vladi pa posredovali jasen signal o tem, kako nujno potrebne so spremembe.

Vabilo >>

Prijava udeležbe: petra.kavcic@izs.si ali 01/547-33-37