Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DKAS: Predavanje dr. Catharine Ward Thompson: Urban Green Spaces and Wellbeing

04.04.2016 (Pon)


Društvo krajinskih arhitektov Slovenije (DKAS) vas vabi, da z njim praznujete April - Mesec krajinske arhitekture.

Letos ga začenjajo s predavanjem ugledne škotske raziskovalke dr. Catharine Ward Thompson iz razsikovalnega centra OPENSpace Univerze v Edinburgu. Predavanje z naslovom Urban Green Spaces and Wellbeing / Zdravstvene in druge koristi mestnih zelenih površin bo v angleščini in bo potekalo 4. aprila ob 18h v Veliki sejni sobi Ljubljanskega Magistrata (Mestni trg 1, Ljubljana) in je odprto za javnost.

Predavanje je tudi simbolična napoved mednarodne konference »Zelena infrastruktura - novi izziv za načrtovanje mestne krajine« ki jo 17. maja v Ljubljani, Zeleni prestolnici Evrope, organizirata Društvo krajinskih arhitektov Slovenije (DKAS) in Oddelek za krajinsko arhitekturo, Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana - Zeleno prestolnico Evrope 2016 in Regionalno razvojno agencijo Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) kot partnerico projekta TURAS.

Vabljeni!