Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Simpozij DRUŽBA, PROSTOR, GRADITEV - Nova zakonodaja in stanovanjska gradnja

04.04.2018 (Sre)


Grajeni prostor je eden od ključnih gradnikov kvalitetnega življenja in uspešnega gospodarskega razvoja v Sloveniji. Ob sprejetih dokumentih, ki dajejo podlago za boljše upravljanje s prostorom in kvalitetnejšo gradnjo, je treba izpostaviti pomen prostora kot družbene kategorije ter pomen arhitekturne, inženirske in sorodnih dejavnosti, za doseganje dolgoročnih ciljev vzdržnega razvoja Slovenije ter ohranjanje in nadgrajevanje kvalitete življenja v državi.

Ministrstvo za okolje in prostor, Inženirska zbornica Slovenije ter Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije
vas vabimo na simpozij »Družba, prostor, graditev - Nova zakonodaja in stanovanjska gradnja« v sredo, 4. aprila 2018 ob 9.00 uri na Brdu pri Kranju, Predoslje 39, v dvorani Splendens.

Vaše cenjene prijave sprejemamo na spletni povezavi
Udeležba na simpoziju je brezplačna ob predhodni najavi.

Vabilo
Program
Publikacija
Foto galerija
Posnetek simpozija