Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Predavanje: Arhitekturni pohod - Barcelona / Španija

04.08.2016


Predavanje

V četrtek, 04. 08. 2016, ob 20. uri v Galeriji Velenje

Po Temple Expiatori de la Sagrada Familia, ki jo je zasnoval znameniti španski arhitekt Antoni Gaudi, bo vodila Janja Kotnik mag. ing. arh, ki je v sodelovanju z EMBA (Estudi Massip - Bosch Arquitectes) pripravila arhitekturno urbanistično dokumentacijo.

Janja Kotnik je mlada, ambiciozna arhitektka z mednarodno nagrado Trimo za najboljšo diplomsko nalogo. Po študiju je imela priložnost pridobivanja izkušenj v svetovno priznanem biroju EMBA (Estudi Massip Bosh Arquitectes) v Barceloni, s katerim je sodelovala pri različnih projektih. Najpomembnejši pa je bil raziskovalni projekt Mestne občine Barcelona, kjer je imela možnost sodelovati v celoviti urbanistični študiji znane nedokončane bazilike Sagrade Familie. Osrednja na loga projekta je ustvariti približek bazilike, ki bo najmanj vplival na obstoječo stavbno strukturo, a še vedno sledil zgledu Gaudijevih originalnih načrtov.

Vabilo>