Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

VABILO NOVIM PEVCEM

04.09.2013 do 30.09.2013


Pevski zbor arhitektov na začetku svoje tretje sezone k sodelovanju vabi nove pevce.

Zbor je junija uspešno zaključil sezono s koncertom v atriju mestne hiše v Ljubljani. V tej sezoni smo se predstavili še z dvema koncertoma, več manjšimi nastopi v okviru arhitekturnih dogodkov. Sodelovali smo tudi na reviji pevskih zborov. Trenutno zasedba šteje pestro druščino 36 arhitektov in krajinskih arhitektov, od študentov do zrelih pevcev. Naš repertoar obsega 20 skladb domačih in tujih avtorjev različnih stilov in obdobij. Zbor je v prvih dveh sezonah vodil priznani zborovodja Michele Josia, po odhodu v tujino pa njegova asistentka Alja Pešak.
Do sedaj smo po uvodnem oblikovanju zbora bomo v novo sezono vstopili z novim zborovodjo in novo vizijo. Izoblikovati želimo zbor, ki bo glasbeno udejstvovanje prepletel s prvinami arhitekture (prostorom, akustiko, svetlobo, kompozicijo) v svežo in prepoznavno vokalno uprizoritev.K sodelovanju vabimo tudi arhitekte, ki se ukvarjajo z instrumentalno glasbo, plesom, svetlobo…, da bomo skupaj razvijali nove projekte.

Vse, ki se nam želite pridružiti ali z nami sodelovati vabimo, da nam do 20. septembra pišete na mail pevski.zbor@zaps.si, lahko pa nam napišete tudi sporočilo na facebook-u.

V pričakovanju nove sezone in sodelovanja z vami vas lepo pozdravljamo!
Pevski zbor arhitektov Slovenije
vabilo