Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Razpis Future Architecture platforme

04.12.2015 do 20.12.2015


Bistvo arhitekture je, da riše možne boljše prihodnosti. 14 evropskih organizacij se je povezalo v skupno platformo z namenom odpreti razpravo ter poiskati vizije posameznikov in skupin, ki bodo oblikovale prihodnost arhitekture v Evropi.

Platforma Future Architecture objavlja mednarodni razpis za ideje. Prizadevne posameznike različnih poklicev in disciplin vabimo, da svoj pogled na družbene, okoljske, gospodarske in oblikovalske potenciale arhitekture predstavijo kar najširši javnosti širom Evrope ter razkrijejo svoje ideje o arhitekturi danes in v prihodnosti. Razpis je odprt za arhitekte, urbaniste, inženirje, umetnostne zgodovinarje, kustose, krajinske arhitekte, oblikovalce, umetnike, filmarje in ostale talentirane strokovnjake, ki razmišljajo, raziskujejo in sodelujejo pri oblikovanju našega življenjskega okolja.

Platforma temelji na družbenem poslanstvu evropske arhitekture kot kulturne sile s potencialom preobraziti in izboljšati kakovost našega bivanja. Pridružite se raziskovanju in vzpostavljanju arhitekture kot dejavnosti, v središču katere so ljudje in je sposobna reševati probleme, ki presegajo zgolj gradnjo.

Javni poziv se bo zaključil 20. decembra 2015.

Razpis

Več>>