Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

ARCHICAD nadaljevalni tečaj

05.03.2019


ARCHICAD nadaljevalni tečaj

Izobraževanje organiziramo v sodelovanju s Pilon d.o.o. in je namenjeno vsem, ki so že opravili začetni tečaj na ZAPS, kot tudi tistim, ki želijo svoje poznavanje dela s programom ARCHICAD nadgraditi. Tečaj je razdeljen na 4 dni po 4 ure. Od tečajnikov se pričakuje, da obvladajo osnove dela s programom na nivoju začetnega tečaja (risanje/ modeliranje zidov, plošč…). Na tečaj prinesite lasten prenosnik z nameščenim ARCHICAD 22.

PROGRAM TEČAJA:

- pregled/ponovitev/prelet glavnih tem začetnega tečaja,

- vprašanja/ogovori o temah začetnega tečaja, ki jih tečajniki še ne obvladajo v popolnosti

NASTAVITVE:

- definiranje atributov

MODELIRANJE:

- uporaba kompleksnih orodji za modeliranje (Stair Tool, Railing Tool, Curtain Wall Tool, Morph Tool, Roof Tool, Shell Tool)

DOKUMENTACIJA:

- oprema načrta (označevanje z “Labels”, kotiranje, opisovanje prostorov, izdelava 3d detajlov) organizacija dokumenta (View MAP)

- priprava listov (Layouts)

- generiranje različnih izpisov (Schedules)

INTEROPERABILITY:

- uvoz/izvoz v DWG (nastavitev prevajalnika)

- uporaba modulov/xref-ov

- PointCloud

- Mesh from SD (generiranje terena iz textualne datoteke)

TIPS&TRICKS

Število udeležencev je omejeno na 25, zato pohitite s prijavami. Prednost bodo imeli udeleženci, ki so obiskovali začetni tečaj na ZAPS v letu 2018!

Cena tečaja: 366,00 € (z DDV).

Termini izobraževanj : 5., 7., 12., in 15. marec 2019 od 9:00 od 13:00

Lokacija: ZAPS, Vegova 8, Ljubljana

Prijave pošljite na mail : info@pilon.si Vse dodatne informacije o vsebini izobraževanja lahko dobite pri predavatelju (David Lozej) ki je dosegljiv na mailu david.lozej@gmail.com ali gsm 041803136