Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Konferenca zelene stene

05.10.2017


5.oktobra 2017 bo v Biotehniškem centru Naklo potekala zaključna konferenca mednarodnega projekta z naslovom "Vertical Plant Life / Vertikalne ozelenitve".
Program konference obsega predstavitev projekta in njegovih rezultatov na področju izobraževanja za vzdrževanje in izgradnjo zelenih sten, ključne govorce, predstavnike domačih in tujih podjetij ter praktično predstavitev notranje in zunanje zelene stene na Biotehniškem centru Naklo.
Konferenca bo potekala v angleškem jeziku in je brezplačna.

Vljudno vabljeni!

Program in prijava

 Predstavitev projektov anketnega natečaja za

05.10.2017


Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, d.o.o. vabi na predstavitev in razstavo projektov anketnega natečaja za Novo veliko prodajno stojnico/VKS, tipsko urbano opremo Mestne občine Ljubljana, ki bo v četrtek, 5.10.2017, ob 12. uri v prvi loži Plečnikovih arkad na Ljubljanski tržnici.


Vljudno vabljeni!