Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Izobraževalna delavnica o obdelavi in uporabi LIDAR podatkov

05.12.2017


Mestna občina Nova Gorica organizira izobraževalno delavnico o obdelavi in uporabi LIDAR podatkov. 
Delavnica bo potekala v torek, 5 .12.2017 ob 9.00 uri v veliki sejni dvorani novogoriške mestne hiše; vodila jo bosta dr. Mihaela Triglav Čekada in Alen Mangafić, dipl. inž. geodezije z Geodetskega inštituta Slovenije. 
Namen izobraževalne delavnice je predstavitev uporabe LIDAR podatkov,.
Na delavnico se lahko prijavite do vključno petka, 24. 11. 2017 na prijavnem obrazcu.

Vabilo
Program
 Predstavitev programa eProstor in 3. slovenski INSPIRE dan

05.12.2017


Geodetska uprava Republike Slovenije in Direktorat za prostor, graditev in stanovanja na Ministrstvu za okolje in prostor sta za potrebe usklajenega in kakovostnega upravljanja s prostorom ter učinkovitega gospodarjenja z nepremičninami v finančni perspektivi 2014 - 2021 pripravila »Program projektov eProstor«.
V okviru projekta bo organizirana konferenca Predstavitev »Programa projektov eProstor« in 3. slovenski INSPIRE dan, ki bo potekala  v petek, 1. decembra 2017, ob 9. uri, v Hiši Evropske unije, Dunajska 20, Ljubljana.

Več o konferenci in prijava>>

Vljudno vabljeni.