Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Pel bom - srečanje

06.02.2012


Vljudno vabljeni na srečanje po prvi vaji pevskega zbora arhitektov v ponedeljek, 6. februarja 2012 ob 21.00 uri v Hiši arhitekture ZAPS.
Po vaji bomo ob rujni kapljici, domačih dobrotah in fini glasbi tkali ideje o prihodnjih nastopih, gostovanjih v večnem mestu, sodelovanjih z uglednimi mednarodnimi skladatelji in še marsikaj drugega! Vabljeni vsi, ki vas petje navdušuje in ki podpirate druženje ter ustvarjanje arhitektov v malce drugačni obliki.
Nove člane vabimo na dodatne avdicije, ki bodo po dogovoru pred vsakotedenskimi vajami. Več o zboru si lahko preberete na tej povezavi . Za vse dodatne informacije in vprašanja pišite na mail: pevski.zbor.arhitektov@gmail.com ali pokličite na 031 666 876.
Pridite, ne bo vam žal! ustanovni odbor pevskega zbora Andreja, Marjeta, Tina, Janez, Miha, Tomaž in zborovodja Michele