Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Načrtovanje površin za pešce in kolesarje v urbanih območjih

06.04.2017


Ministrstvo za infrastrukturo vabi na seminar z naslovom "Načrtovanje površin za pešce in kolesarje v urbanih območjih", ki bo potekal v četrtek, 6. aprila 2017 od 9. do 12:45 ure na Ministrtstvu za infrastrukturo, Langusova 4, Ljubljana.
Seminar je prednostno namenjen strokovnjakom s področja projektiranja površin za pešce in kolesarje v urbanih območjih.
Program s povezavo na prijavnico je objavljen tukaj.
Prijave sprejemajo do vključno ponedeljka, 27. 3. 2017, do 12. ure.

Vljudno vabljeni!MESEC KRAJINSKE ARHITEKTURE 2017

06.04.2017 do 30.04.2017


Društvo krajinskih arhitektov Slovenije je tudi letos, tako kot že deset let (vse od razglasitve svetovnega meseca krajinske arhitekture) pripravilo številne in raznolike dogodke po vsej Sloveniji v času "Meseca krajinske arhitekture.
Nekateri dogodki so se že odvili, posebej pa opozarjamo na osrednji letošnji dogodek, strokovni posvet Slovenska krajina pred izzivi prihodnosti, ki bo jutri, 7. aprila 2017 na Biotehniški fakulteti v Ljubljani (Dekanat, nova stavba) s pričetkom ob 9. uri.
V okviru praznovanja 70-letnice Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in 25-letnice delovanja društva ga skupaj prirejata Oddelek za krajinsko arhitekturo in Društvo krajinskih arhitektov Slovenije. V avli bo v času posveta in vse do 21. aprila 2017 tudi razstava skic študentov krajinske arhitekture, Krajinske prvine barja.
Podroben program prireditev je na spletna strani DKAS.

Vljudno vabljeni.