Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Strokovna ekskurzija ZAPS - Streha Bramac

07.03.2014 (Pet)


Vabimo vas na strokovno ekskurzijo "Streha BRAMAC", ki bo nadaljevanje predavanja "FOTOVOLTAIKA I., in bo potekala v petek 7. marca 2014, z začetkom ob 9.00 uri v Šmarjeških Toplicah.

Prijave na ekskurzijo z navedbo zadeve "Bramac" sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu izobrazevanje@zaps.si. Prednost imajo člani in članice ZAPS.

Vjudno vabljeni!

Več o ekskurziji <<
Časovnica>

 Arhitektura in voda

07.03.2014


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave arhitekta Aleša Šelige z naslovom "Arhitektura in voda", ki bo v petek, 7.3.2014 ob 18. uri v Avli Mestne občine Kranj /Slovenski trg 1 v Kranju/.
Razstava »Arhitektura in voda« prikazuje arhitekturne projekte, povezane z vodo, ki so nastali v zadnjem desetletju arhitektovega delovanja. Arhitekt Aleš Šeligo skozi svoje projekte odkriva skrito in prezrto moč vode, hkrati pa sporoča, da je arhitektura od vseh vej umetnosti nedvomno najbolj odgovorna človeštvu, saj z njim skupaj ustvarja civilizacije in zato nosi velik del bremena odgovornosti za evolucijski razvoj našega bivanja.