Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

TRI ARHITEKTURNE TEME: ZGODOVINA, DRUŽBA IN NARAVA - VZHODNOAZIJSKI POGLED

07.06.2016


Spoštovani,

Vabimo vas na predavanje: THREE THEMES OF ARCHITECTURE: HISTORY, SOCIETY AND NATURE, AN EAST ASIAN PERSPECTIVE
Prof. Jung In Kim, Ph.D. AIA LEED AP Soongsil Univ. Seoul, Koreja

Predavanje bo v torek, 7. junija 2016, ob 18. uri v Plečnikovi predavalnici Fakultete za arhitekturo. Predavanje bo v angleškem jeziku.
Ob predhodni najavi je možen individualni razgovor s predavateljem dne 06.06.2016.

Prof. Jung In Kim>
Plakat>

Vljudno vabljeni,
Univerza v Ljubljani Fakulteta za arhitekturoRazstava Soseske in ulice

17.05.2016 do 20.11.2016 (Tor)


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave Soseske in ulice v torek, 17. maja, ob 20.00 v Muzej za arhitekturo in oblikovanje.
Razstava sledi profesionalni paraboli arhitekta in intelektualca Vladimirja Braca Mušiča, ključne osebnosti povojnega urbanizma v Jugoslaviji. Predstavljeni bodo primeri treh paradigmatskih realizacij na področju sodobnega urbanizma iz obdobja 1967–1975. Projekti sosesk v Ljubljani (BS-7), Splitu (Split 3) in Mariboru (Maribor–Jug) predstavljajo sintezo mnogoterih urbanističnih principov, temelječih na domačih in mednarodnih izkušnjah. Kustosi razstave so Luka Skansi, Bogo Zupančič in Martina Malešič.
Vabilo

Več o razstavi: http://www.mao.si/Razstava/Soseske-in-ulice.aspx