Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Komuniciranje grajenega okolja

07.11.2017


Urbanistični inštitut RS vabi na predavanje z naslovom "Komuniciranje grajenega okolja", ki bo v torek, 7.11.2017 ob 18.00 uri v knjižnici Urbanističnega inštituta RS.
Predaval bo Boštjan Bugarič, urbanist, arhitekt, aktivist in urednik, ki se ukvarja z raziskovalnimi temami preobrazbe javnih prostorov v mestih, vplivov migracijskih tokov in rekuperacije vode.

Vljudno vabljeni.
 

 Usposabljanje za izdelovalce energetskih izkaznic stavb

07.11.2017 do 16.11.2017


Napovedujemo naslednji termin usposabljanja in sicer v torek in sredo, 7. ter 8. novembra in od torka do četrtla, 14. - 16. novembra v prostorih ZAPS, Vegova 8, Ljubljana.

Usposabljanje bo potekalo v dopoldanskem in popoldanskem času. Število mest za posamezni termin usposabljanja je omejeno. Podrobnejše informacije o pogojih za prijavo na usposabljanje, ceni in ostalih vsebinah dobite na povezavi >>.

Zainteresirani se lahko prijavite preko spletne strani ali neposredno na izobrazevanje@zaps.si. Vabljeni!