Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

"Rural Urbanism" - predavanje prof. Untertrifallerja

07.11.2019


V okviru mednarodnega natečaja za Fakulteto za strojništvo ter Fakulteto za farmacijo, prihaja v Ljubljano, kot član mednarodne žirije, priznani arhitekt prof. Much Untertrifaller.

Arhitekturni biro, ki sta ga leta 1994 ustanovila Much Untertrifaller in Helmut Dietrich je ena od ikončinih agencij priznane šole Vorarlberg. Vodita ga skupaj z Dominikom Philippom ter Patrickom Stremlerjem. Biro zaposljuje mednarodno zasedbo več kot 90ih arhitektov, pisarne pa delujejo v Avstriji (Dunaj in Bregenz), Švici (St. Gallen), Franciji (Pariz) in Nemčiji (München). Mednarodne projekte pogosto razvijajo skupaj z regionalnimi partnerji. Njihov spekter delovanja je zelo obširen - od velikih stavb in urbanih struktur do enodružinskih hiš. V njihovem ustvarjanju je še posebej vidno zavzemanje za sodobno leseno gradnjo. Njihove inovativne in trajnostne zgradbe so prejele številne mednarodne nagrade, med drugim Prix National de la Construction Bois 2017 (Športni center Alice Miliat, Lyon) in Državno priznanje za arhitekturo in trajnostnost 2017 (Osnovna šola Edlach, Dornbirn).

Prijave na predavanje>>.

Kotizacije ni.

Člani ZAPS za udeležbo na predavanju prejmejo 1 kreditno točko / Sklop B - Teorija in referenčna praksa.

 Posvet Izzivi v lesarstvu - Trendi bivanja

07.11.2019


Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za lesarstvo, SPIRIT Slovanija, Društvo lesarjev Slovenije, SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo skupaj z drugimi partnerji vabijo na posvet TRENDI BIVANJA in okroglo mizo Trendi bivanja - pogled slovenskih podjetji.

Več o programu izveste tukaj>>.