Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

»Skoraj ničenergijske hiše: Že danes obiščite hiše prihodnosti«

08.11.2013 do 10.11.2013 (Ned, Pet, Sob)


»Skoraj ničenergijske hiše: Že danes obiščite hiše prihodnosti« (angleški naziv: NZEB2021: »Doors Open Days«, spletna stran: http://www.0energijskehise.si/poglejte je projekt, ki ga je finančno podprla Evropska komisija v okviru programa Intelligent Energy Europe. Cilj projekta je, da širši javnosti omogočimo obisk novih in prenovljenih stavb, s poudarkom na skoraj ničenergijskih standardih. Osrednja ideja je, da bodo obiskovalci dobili uporabne in neodvisne izkušnje na področju skoraj ničenergijskih stavb. Med obiskom se bodo seznanili z življenjskimi, delovnimi in gradbenimi izkušnjami lastnikov stavb. Ogledi stavb bodo organizirani v času dveh podaljšanih vikendov: 8., 9., 10. in 15., 16., 17. novembra 2013. Želimo poiskati objekte, ki gredo v pravo smer skoraj ničenergijskih stavb, in bi bili izjemno veseli, če bi nam pri tem pomagali.
Več>Dnevi pasivnih hiš

08.11.2013 do 10.11.2013 (Ned, Pet, Sob)


Fakulteta za arhitekturo UL, Konzorcij pasivna hiša in Eko sklad j.s. vabijo od 8. do 10. novembra 2013 na
DNEVE PASIVNIH HIŠ

PREDAVANJE Petek, 8. november ob 16.30, na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani, Plečnikova predavalnica

Program: Kaj je pasivna hiša – predstavitev za laike in strokovnjake, investitorje in projektante (prof.dr. Martina Zbašnik-Senegačnik, u.d.i.a., mag. Miha Praznik, u.d.i.s.)

Možnosti financiranja pasivne hiše
- Nepovratne finančne spodbude (Eko sklad, j.s.)
- Ugodno kreditiranje (Banka Sparkasse d.d., Gorenjska banka d.d.)

Zaželene so prijave na martina.zbasnik@fa.uni-lj.si.

OGLEDI PASIVNIH HIŠ
Petek, sobota in nedelja, 8. do 10. november 2013

Možnost individualnih ogledov 26 pasivnih hiš po vsej Sloveniji. Seznam hiš s podrobnejšimi opisi in vse dodatne informacije: www.fa.uni-lj.si/konzorcijph, klik na Dan odprtih vrat.

SPREMLJAJOČI DOGODKI
Člani Konzorcija pasivna hiša pripravljajo predstavitve, predavanja, dneve odprtih vrat individualna svetovanja, prikaze gradnje ipd. Več informacij: http://www.fa.unilj. si/filelib/8_konzorcijph/2013_dogodki_d.pdf

Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna.