Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Potenciali krožnega gospodarstva v JV regiji

08.11.2016


Ministrstvo za okolje in prostor prireja posvet z naslovom "Potenciali krožnega gospodarstva v JV regiji", ki bo potekal v četrtek, 8.11.2016 ob 12. uri v Kočevju, v sklopu vladnega obiska JV regije. Vljudno vabljeni vsi, ki želite aktivno sodelovati na področju krožnega gospodarstva.

VabiloPodelitev Druge nacionalne nagrade za NAJ-LESENO GRADNJO 2016

08.11.2016


Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na zaključno prireditev in slavnostno podelitev Druge nacionalne nagrade za Naj-leseno gradnjo 2016, ki bo v torek, 8.11.2016, ob 18. uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani /dvorana Urška/.
Vljudno vabljeni!

VabiloRazstava Soseske in ulice

17.05.2016 do 20.11.2016 (Tor)


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave Soseske in ulice v torek, 17. maja, ob 20.00 v Muzej za arhitekturo in oblikovanje.
Razstava sledi profesionalni paraboli arhitekta in intelektualca Vladimirja Braca Mušiča, ključne osebnosti povojnega urbanizma v Jugoslaviji. Predstavljeni bodo primeri treh paradigmatskih realizacij na področju sodobnega urbanizma iz obdobja 1967–1975. Projekti sosesk v Ljubljani (BS-7), Splitu (Split 3) in Mariboru (Maribor–Jug) predstavljajo sintezo mnogoterih urbanističnih principov, temelječih na domačih in mednarodnih izkušnjah. Kustosi razstave so Luka Skansi, Bogo Zupančič in Martina Malešič.
Vabilo

Več o razstavi: http://www.mao.si/Razstava/Soseske-in-ulice.aspx