Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Vabilo »ARHIED 2018«

08.12.2017 do 02.02.2018


V imenu Zavoda za promocijo arhitekture (ZPAR), vljudno vabljeni na Arhitekturno konferenco, ki bo potekala 2. februarja 2018, v Termah Zreče.
Tema konference bo »ARHITEKTURA in IZOBRAŽEVANJE«.
Na konferenci bodo predavatelji predstavili svoja dela na temo konference, raziskovali bomo vse od arhitekture za poučevanje do poučne arhitekture, vse od vrtcev do univerz in kampusov .
Cilj konferenca je združiti strokovnjake kot tudi nacionalne predstavnike izobraževalnih institucij, civilno družbo, javne organe, raziskovalne institucije, da delijo in razpravljajo o lastnih izkušnjah, priložnostih in izzivih v segmentu izobraževanja in prostora.

Več o programu in prijavi si lahko preberete tukaj.