Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Večstanovanjske skoraj nič-energijske stavbe po letu 2020

09.05.2019


Stanovanjski sklad RS in Gradbeni inštitut ZRMK v sklopu projekta H2020 CoNZEBs, vabita na strokovni posvet na temo “Večstanovanjske skoraj nič-energijske stavbe po 2020 – Programi in ukrepi Stanovanjskega slada RS za povečanje in izboljšanje javnega najemnega fonda”, ki bo v četrtek, 9. maja 2019, med 9.00 in 16.00 uro v hotelu Four Points by Sheraton, Ljubljana, Mons.
Vljudno vabljeni k udeležbi, posvet je brezplačen.
Čani ZAPS ob udeležbi prejmejo 3 kreditne točke.

Več>>Predavanja na Fakulteti za arhitekturo

09.05.2019 do 10.05.2019


Na povabilo prof. Maruše Zorec na Fakulteto za arhitekturo v Ljubljani prihajata András Pálffy in Hermann Czech.
Vljudno vabljeni v Plečnikovo predavalnico!

 Okrogla miza KOPER VMES

09.05.2019


Vljudno vabljeni na okroglo mizo o začasni rabi prostora v mesto Koper: KOPER VMES, ki bo v četrtek, 09.05.2019 ob 18. uri v galeriji Loža v Kopru.
Kako osmisliti novogradnjo, ki je zaradi krize gradbenega sektorja ostala nedokončana in je brez vsebin ključni problem trenutnega stanja mesta Koper. Pregledali bomo predloge, usmerjene v razvoj začasne rabe v zapostavljenih in neurejenih lokacijah mesta, ki so posledica investitorskega urbanizma.

Vabilo