Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Predavanje Nicolasa Coeckelberghsa: Gradnja kot dejanje

09.09.2019


Vljudno vabljeni na predavanje Nicolasa Coeckelberghsa: Gradnja kot dejanje, ki bo v ponedeljek, 9.9.2019 ob 19. uri.   Predavanje poteka v sklopu evropskega projekta Made In – pripovedi obrti in oblikovanja.
Arhitekt in tehnolog za gradbene materiale Nicolas Coeckelberghs bo v Radovljiški graščini govoril o delu raziskovalno-arhitekturnega biroja 'BC architects & studies', ki se osredotoča na krožno, bioregionalno proizvodnjo materialov in dejavno vključevanje skupnosti. BC architects & studies želijo preizprašati gradnjo kot dejanje s širitvijo svojega oblikovalskega postopka na proizvodnjo materialov, javna naročila, pripovedovanje zgodb, prenos znanj in organiziranje skupnosti.
Predavanje je del delavnice, ki med 9. in 13. septembrom v sklopu evropskega projekta Made In – Craft and Design Narratives poteka v Manufakturi Radovljica.Odkrivanje črne škatle

09.09.2019 do 17.10.2019


Galerija Dessa vabi na odprtje razstave Aleksandra Vujovića z naslovom "Odkrivanje črne škatle", ki bo v ponedeljek, 9. septembra 2019, ob 20. uri .
Razstava predstavlja arhitekturo preobrazbe uprizoritvenega prostora arhitekta in scenografa Aleksandra Vujovića. Avtor na polju gledališča razvija senzibilen prostorski jezik, ki vstopa v paralelizme z drugimi elementi gledališkega življa, bodisi z režijo, igro, lučjo ali zvokom.  Več na spletni strani www.dessa.si.
Razstava je na ogled do 17.10.2019.

Vljudno vabljeni!