Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Okrogla miza - Finding Architecture

10.04.2019


Predstavnika sodobne avstralske arhitekture Richard Leplastrier in Peter Stutchbury sta med najbolj priznanimi in uglednimi arhitekti na svetu. Richard in Peter nista znana samo po svojih elegantnih in rahločutnih delih, temveč sta visoko cenjena tudi zaradi nenehnega poučevanja, deljenja znanja in mentorstva tako mladim nadobudnim kot tudi že uveljavljenim arhitektom. Svoj pristop do arhitekture in svojo življenjsko filozofijo predajata s poudarkom na povezanosti, odzivnosti, spoštovanju in pravičnosti.

Avstralska arhitekta bosta v pogovoru z Matejem Gašperičem razkrila več o svojem zanimivem pristopu do arhitekture.

Okrogla miza se bo odvijala v MAO v sredo 10.4.2019 ob 18h. Vstopnine ni, za udeležbo na dogodku pa prejmete 2 kreditni točki (Sklop B - Teorija in referenčna praksa).

Pred okroglo mizo si lahko ob 17h, pod vodstvom obeh arhitektov, ogledate razstavo njunih del ter se pobližje spoznate  z njunimi elegantnimi in rahločutnimi deli. Več o razstavi.