Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Evidentiranje nepremičnin

11.02.2020


V letu 2018 je bila sprejeta novela Zakona o evidentiranju nepremičnin (ZEN-A), ki skupaj z začetkom uporabe nekaterih določil Pravilnika o vpisih v kataster stavb prinaša določene spremembe pri evidentiranju stavb v javne nepremičninske evidence. Namen predavanja, ki ga organiziramo tokrat, je na kratko podati vse bistvene novosti, ki jih nova zakonodaja prinaša in njihovo izvajanje v praksi. Čas bo tudi za razpravo.

Predavali bodo mag. Marijana Vugrin, univ. dipl. inž. geod. (Digidata d.o.o.), Helena Kovač, univ. dipl. inž. arh. (Geoplan d.o.o.) in Slavko Gabrovšek, univ. dipl. inž. arh. (Sonet d.o.o.).

Predavanje na Dobu bo v torek 11.02.2020 ob 15h v prostorih Roltek d.o.o., Želodnik 19, 1233 Dob.

Več o programu izveste tukaj>>.

Prijave>>.

Z namenom, da bodo predavatelji lahko v razpravi odgovorili tudi na najbolj pogoste dileme, s katerimi se soočate pri vašem delu, vas vljudno vabimo, da izpolnete sledeči vprašalnik. Najlepša hvala!

Člani ZAPS za udeležbo na izobraževanju prejmejo 2 kreditni točki / Sklop B - Teorija in referenčna praksa.

Ob prijavi je potrebno plačati kotizacijo, ki znaša za člane ZAPS 30,00€ (z DDV), za člane IZS 60,00€ (z DDV) ter za nečlane 100,00€ (z DDV). Kotizacijo nakažete na transakcijski račun ZAPS: SI56 6100 0001 8357 306. Prosimo, da pri plačilu za namen napišete, za koga je bila kotizacija plačana. Potrdilo o plačilu pošljite na e-naslov: izobrazevanje@zaps.si. Račun vam bomo izstavili po izvedenem izobraževanju.