Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

BIM izobraževanja - ARCHICAD BIM Modeling

11.04.2019 do 12.04.2019


ZAPS v sodelovanju s podjetjem PILON organizira sklop BIM izobraževanj. Pripravljenih je 9 sklopov celo in večdnevnih delavnic, ki so primerna za vse, ki jih zanima uporaba BIM procesa pri arhitekturnem načrtovanju. Pokrivajo tako osnovna znanja, kot tudi tista bolj napredna. Vsak udeleženec dobi potrebne materiale v elektronski obliki. Kjer bo potrebno bomo za izvedbo izobraževanja organizirali tudi potrebno programsko opremo, medtem ko morajo udeleženci prinesti s seboj svoj prenosnik z nameščenim aktualnim Win ali Mac operacijskim sistemom.

ARCHICAD BIM Modeling je 3. sklop BIM izobraževanja. Več o programu izveste tukaj>>. Datumi za vsa izobraževnaj posameznih sklopov so dostopni tukaj>>. Prijavite se lahko preko spletne forme direktno na ZAPS tukaj>>.

Cena za sklop je 292,80€ (z DDV).

Za udeležbo na izobraževanju udeležnec prejme 3 kreditne točke (Sklop C - Tehnologija, materiali in tehnika)

Vsem udeležencem, ki se prijavijo na tri ali več izobraževanj, bo omogočeno eno izobraževanje po izbiri brezplačno. V primeru prijav več udeležencev iz istega podjetja ima vsak tretji izobraževanje brezplačno.Predavanje “Liveable Cities for the 21st Century”

11.04.2019


Vljudno vabljeni na predavanje prof. Jana Gehla z naslovom “Liveable Cities for the 21st Century”, ki bo v četrtek, 11. 4. 2019 ob 18:00, v Plečnikovi predavalnici.
Dogodek je organiziran v okviru cikla Gostujoče predavanje na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani, Zoisova 12. Predavanje bo v angleškem jeziku.
Več>>Slovenska alpska arhitektura 2008-2018

11.04.2019 do 10.05.2019


Vljudno vabljeni v Hišo arhitekture Maribor Krekova 2, Maribor, kjer bo gostovala razstava galerije DESSA: Slovenska alpska arhitektura 2008-2018.
Na razstavi Slovenska alpska arhitektura 2008–2018 se predstavlja trideset presežkov slovenske alpske arhitekturne produkcije, zgrajenih v zadnjih desetih letih v alpski regiji, kot jo določa Alpska konvencija.
Širši izbor so pripravile kustosinje Kristina Dešman, Maja Ivanič in Špela Nardoni Kovač. Dvaindvajset projektov, ki predstavljajo jagodni izbor, pa je izbral mednarodni selektor, avstrijski arhitekt Bernardo Bader.

Več>>ISA 2019

11.04.2019 do 17.04.2019


Aprila se bodo v Ljubljani in dolini Trente zvrstili prvovrstni dogodki, namenjeni spoznavanju spoštljivih oziroma senzibilnih arhitekturnih praks.
Immersive School of Architecture bo udeležencem – z brezplačnimi odprtimi dogodki – in širši javnosti ponudila teden dni osredotočenega dela, kreativnosti, bogatih vsebinskih debat ter neposrednega stika s svetovno znanimi arhitekti.
Po nekaj letih priprav bo v Sloveniji letos potekala prva izvedba tematsko osredotočene mednarodne poletne šole arhitekture, Immersive School of Architecture 2019 (ISA2019). Bogat strokovnoizobraževalni program sloni na dobri izkušnji tovrstnih šol v tujini, ki poglobljeno predstavljajo do ljudi in narave spoštljiv način prakticiranja arhitekture. Po vzoru tovrstnih šol bo tudi ISA 2019 temeljila na osebnem in angažiranem sodelovanju prijavljenih udeležencev s prvovrstnimi ter mednarodno uveljavljenimi arhitekti.

Več o programu>>