Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI: Projektiranje suhomontažnih sistemov IV. – Spuščeni stropovi

12.02.2014 (Sre)


Vabimo vas na predavanje v okviru DSI z naslovom

PROJEKTIRANJE SUHOMONTAŽNIH SISTEMOV IV. – SPUŠČENI STROPOVI, ki bo potekalo v sredo 12. februarja 2014 s pričetkom ob 16:00 uri na ZAPS.

Prijave z navedbo zadeve "Spuščeni stropovi" sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu izobrazevanje@zaps.si.

 DSI: Poznavanje in uporaba standardov (SIST)

12.02.2014 (Sre)


V sklopu Dodatnega strokovnega izobraževanja ZAPS vas vabimo na predavanje

POZNAVANJE IN UPORABA STANDARDOV (SIST) v sredo, 12.02.2014 ob 09:00 uri v prostorih ZAPS, Vegova 8, 1000 Ljubljana.

Prijave z navedbo zadeve "SIST" sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu izobrazevanje@zaps.si.Prenova nekdanje hiše in ateljeja Victorja Horte v Bruslju v muzej

12.02.2014


Vljudno vabljeni na predavanje Barbare Van der Wee z naslovom "Prenova nekdanje hiše in ateljeja Victorja Horte v Bruslju v muzej".
Barbara Van der Wee je mednarodno priznana konservatorka arhitekturne dediščine art nouveaja, predvsem del priznanega belgijskega arhitekta Victorja Horte. Izvajala je prenovo Hortovega muzeja in številnih drugih njegovih del (Hôtel Winssinger, Hôtel Solvay, Hôtel Max Hallet, Maison St-Cyr, Hôtel van Eetvelde in tudi Centra likovnih umetnosti v Bruslju). Je vodja biroja za arhitekturo in konservatorstvo B. VANDERWEE ARCHITECTS in profesorica na katoliški univerzi K.U.Leuven, kjer vodi modul magistrskega študija koservatorstva (Master of Conservation of Monuments and Sites) in raziskovalno skupino Arhitekturna zgodovina in konservatorstvo.
Predavanje bo potekalo v v angleškem jeziku bo v petek, 14. 2. 2014, ob 11. uri v knjižnici Urbanističnega inštituta Republike Slovenije, Trnovski pristan 2, Ljubljana.