Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Regijski posveti upravnih enot, občin, projektantov in inšpektorjev

12.02.2015 (Čet)


Ministrstvo za okolje in prostor, Direktorat za prostor, graditev in stanovanja v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo v mesecu januarju, februarju in marcu 2015 pripravlja regijske posvete, katerih tema je graditev.

Jesenice – v objektu Kolpern, Fužinska 2, Jesenice – dne 12. 2. 2015; 9.30 - 13.30.

Program>Kamnolomi

12.02.2015 (Čet)


Divača - mesto nad Reko

O stičiščih naravne in kulturne dediščine Krasa bodo spregovorili Gabrijel Jeram, upokojeni kamnosek iz Štorij, Davor Kernel, magister zgodovine in višji kustos Goriškega muzeja iz Nove Gorice ter Janez in Miha Tavčar iz Kamnoseštva Tavčar d.o.o. Povir. Pogovor bo vodil arhitekt Stojan Lipolt.

Škratenljova domačija v Divači, Vstop prost
Zaradi vremenskih neprilik je pogovorni večer prestavljen iz 05. na 12. februar.2015

Plakat in vabiloPregledna razstava članov Društva arhitektov Ljubljane Arhitektura inventura 2012_2014

12.02.2015 do 12.03.2015


Društvo arhitektov Ljubljane vljudno vabi na otvoritev Pregledne razstave članov Društva arhitektov Ljubljane z naslovom "Arhitektura inventura 2012_2014", ki bo v četrtek, 12.2.2015 ob 20.30 uri /Cankarjev dom, Velika sprejemna dvorana/.
Razstava Arhitektura inventura je tradicionalna pregledna razstava članov Društva arhitektov Ljubljane, ki bo predstavila prerez snovanja članov Društva v zadnjih dveh letih. Na razstavi bo več kot 150 avtorjev pokazalo 106 arhitekturnih in 14 študentskih projektov, od urbanističnega načrtovanja, do arhitekturnih zasnov in prenov javnih zgradb, večstanovanjskih stavb, enodružinskih hiš in interjerjev, pa tudi projekte grafičnega in industrijskega oblikovanja ter pisanje o arhitekturi.
V času razstave bo ob razstavnem prostoru potekalo 6 arhitekturnih predavanj in 6 študentskih predstavitev pod skupnim naslovom Arhitekti imamo rešitve.
Predavanja bo zaključila okrogla miza Kdo se boji arhitekturnega natečaja? o problematični odločitvi vlade, ki umika obveznost javnega arhitekturnega natečaja iz prostorske zakonodaje.

Več>>