Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

3. dan odprtih vrat v ateljejih arhitektk, gradbenic in oblikovalk

12.02.2018


Ob mednarodnem dnevu žena, 8. marca 2018, evropski projekt MoMoWo organizira tretji Dan odprtih vrat v ateljejih arhitektk, gradbenic in oblikovalk, ki se bo odvijal v Lizboni, Oviedu, Torinu, v Sloveniji in na Slovaškem (v partnerskih državah projekta MoMoWo).
Dan odprtih vrat ponuja projektantkam možnost, da širši javnosti, študentom, obrtnikom in gradbenim podjetjem predstavijo svoje delo. O projektu: MoMoWo – Women's Creativity Since the Modern Movement / Ustvarjalnost žensk od modernizma dalje je prvi izbrani in financirani projekt Evropske unije, ki je posvečen arhitektkam, gradbenicam in oblikovalkam. Ženskam torej, ki so aktivne v svetu projektiranja in gradnje.
Rok za prijave na e-naslov: nejc.bernik@zrc-sazu.si: 12. februar 2018.

Vabljene k sodelovanju!

Prijavnica