Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Lenart: Regijski posveti upravnih enot, občin, projektantov in inšpektorjev

12.03.2015 (Čet)


Ministrstvo za okolje in prostor, Direktorat za prostor, graditev in stanovanja v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo v mesecu januarju, februarju in marcu 2015 pripravlja regijske posvete, katerih tema je graditev.

Lenart – v Razvojnem centru Slovenskih Goric, Trg osvoboditve 9,  – dne 12. 3. 2015 in; 9.30 - 13.30.

Program>Urbana dejanska raba, razvojne stopnje zemljišč in gradbena parcela

12.03.2015 (Čet)


Predavanje IZS:

Podrobnosti in prijava>Kako doseči kvaliteto šolskih prostorov s stroškovno učinkovito investicijo po standardu »skoraj ničenergijske stavbe« (nZEB)?

12.03.2015


V okviru mednarodnega projekta RENEW SCHOOL (www.renew-school.eu) bo v četrtek, 12.3.2015 ob 10.30 uri potekala delavnica in tehnološki pogovor o prenovi in gradnji šolskih objektov na nizkoenergijski standard /lokacija Gospodarsko razstavišče v Ljubljani/.
Dogodek je namenjen arhitektom, projektantom in izvajalcem obnove/gradnje, kot tudi uporabnikom, lastnikom javnih objektov in investitorjem (šol, vrtcev,..). Predstavljeni bodo primeri dobre prakse na področju energetske obnove in gradnje šol in vrtcev, kako je treba obravnavati različne vidike naložbe (tehnične, okoljske, finančne, vzdrževanje,..). Predstavljeno bo tudi stanje tehnike in trendi na področju energetske obnove in gradnje javnih stavb (šol/vrtcev) v EU in doma.
Za udeležence dogodka bo organiziran tudi ogled primera dobre prakse nizkoenergijskega javnega objekta.
Program dogodka in registracijo najdete tukaj.
Vljudno vabljeni!Gradbena pogodba

12.03.2015


Dodatno strokovno izobraževanje IZS:

Gradbena pogodba
Sreda, 12.3.2015 ob 12:00

Program in prijava>