Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

IZS-Okrogla miza: Stanje požarne varnosti v stavbah po ukinitvi soglasij in revizij

13.02.2014


Vljudno vabljeni na okroglo mizo z naslovom "Stanje požarne varnosti v stavbah po ukinitvi soglasij in revizij", ki bo potekala v četrtek, 13.2.2014 ob 15. uri v prostorih Inženirske zbornice Slovenije, Jarška c. 10b, Ljubljana.

Projektanti požarne varnosti opažajo porast nepravilnosti pri načrtovanju, gradnji in vzdrževalnih delih v stavbah. Stanje je slabše po ukinitvi revizij in soglasij. Na probleme želijo opozoriti širšo strokovno javnost, organizacije odgovorne za požarno varstvo, pristojni ministrstvi (Ministrstvo za obrambo, Ministrstvo za infrastrukturo in prostor).

Okroglo mizo bo vodila Valerija Skok, IZS.
Sodelovali bodo tudi: Gregor Kušar, IZS; Aleš Hudernik, IZS; Andrej Fojkar, SZPV; Milan Hajdukovič, ZAG; Aleksander Špec, MORS; Romana Lah, URSZR; Jože Ložnar Kranjc, GB Ljubljana in dr. Aleš Jug, Gasilska zveza Slovenije.

PRIJAVA: Udeležba na okrogli mizi je brezplačna. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu martina.babnik@izs.si.Predstavitev energetske učinkovitosti stavb in varčnega ogrevanja

13.02.2014 (Čet)


Vljudno vabljeni na brezplačno predavanje in predstavitev energetske učinkovitosti stavb in varčnega ogrevanja, ki bo potekalo v četrtek, 13.2.2014 ob 18. uri v prostorih Regionalnega razvojnega centra Koper, Ulica 15. maja 19, Koper.

Več o predavanju

Dodatne informacije prejmete na Varčen dom, Matej Štemberger s.p., varcen.dom@gmail.com | 041 362 515