Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Mednarodna konferenca "Kako doseči energijsko učinkovitost v javnih stavbah"

13.03.2014 (Čet)


Vabljeni na mednarodno konferenco "Kako doseči energijsko učinkovitost v javnih stavbah - Zeleno javno naročanje in vključitev v trajnostne kriterije vrednotenja stavb", ki bo v četrtek, 13. marca 2014, od 9-ih do 16-ih, dvorani 3 in 4 - Urška v okviru 53. mednarodnega sejma DOM na Gospodarskem razstavišču, Dunajska cesta 18, Ljubljana.

Nizkoenergijska gradnja in obnova (energijska sanacija) stavb v javnem sektorju ob sočasnem upoštevanju načel trajnostne gradnje znatno prispevajo k doseganju cilja 20 % energijske učinkovitosti do leta 2020. Zainteresirani strokovni javnosti bodo na mednarodni konferenci predstavljene številne konkretne ideje in že izpeljane rešitve, s katerimi bi lahko javne stavbe postavili za zgled na področju energijske sanacije, predvsem z opredelitvijo metod in sistemov trajnostnega vrednotenja stavb.

Udeležba na konferenci z vključenim kosilom je brezplačna. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku, predavanja ne bodo prevajana.

Prijave do 6. marca 2014 s spletno prijavnico, za dodatne informacije je na voljo ga. Iva Gruden, iva@umanotera.org, +386 (0)1/43-97-100.

Program konference v slovenskem in angleškem jeziku.