Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Dobra praksa: Energetska prenova in gradnja šolskih stavb

13.05.2016


Vljudno vabljeni, da se udeležite tehnične delavnice za arhitekte v okviru projekta Renew School z naslovom »Dobra praksa: Energetska prenova in gradnja šolskih stavb« ki se bo odvila 13. maja ob 9. uri v prostorih ZAPS-a.

Vsebina tehnične delavnice:
· energetska prenova in gradnja šolskih stavb, doma in v svetu, trendi, zakonodaja
· najbolj uporabljene in razvite tehnologije in tehnike
· model sodelovanja med arhitekti, investitorji in izvajalci

Delavnica bo potekala v angleškem in slovenskem jeziku s strani domačih in tujih kompetentnih predavateljev. Kotizacije ni!

Podrobnejši program in on-line prijavnico najdete na sledeči povezavi: http://www.renew-school.eu/en/renew-school-workshop-for-architects-in-slovenia/

Rok prijave je do 11. maja!

Vljudno vabljeni!Kamniti gradbeni proizvodi - izbira, preskušanje, vgradnja in odpravljanje napak

13.05.2016


Vljudno vabljeni na delavnico z naslovom "Kamniti gradbeni proizvodi - izbira, preskušanje, vgradnja in odpravljanje napak", ki bo v petek, 13.5.2016 v prostorih Zavoda za gradbeništvo Slovenije /Dimičeva ulica 12, Ljubljana/.

Vabilo s programomDrevesa pripovedujejo

13.05.2016


Mestna knjižnica Izola vabi na srečanje Študijskega krožka, ki bo v petek, 13.5.2016 ob 19. uri. 
O drevesih bosta govorili arboristka Lena Marion iz podjetja Tisa d.o.o. in krajinska arhitektka Tina Trampuš z Zavoda RS za varstvo narave. Osvetlili bosta, zakaj nam drevesa omogočajo višjo kakovost življenja, se dotaknili ustreznega ohranjanja in nege dreves ter s slikovnim gradivom prikazali dobre in slabe primere iz Izole.
Vljudno vabljeni v čitalnico Mestne knjižnice Izola. Vstop je prost.