Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Dan arhitektov 2017 : NASELJEVANJE SPOMENIKOV

13.10.2017


Dan arhitektov je osrednji dogodek arhitektov, krajinskih arhitektov in prostorskih načrtovalcev, na katerem se srečajo člani ZAPS ter širša zainteresirana javnost.

Vabimo vas, da se nam pridužite v petek, 13.oktobra v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, Pot na Fužine 2, Ljubljana.

Program dogodka

Na dogodku bomo podelili tudi nagrade ZAPS. Letošnji nagrajenci so.....Mediacija za trajnostno urejanje prostora

13.10.2017


 V okviru Meseca prostora 2017 Mreža za prostor ob podpori Ministrstva za okolje in prostor organizira posvet z naslovom "Mediacija za trajnostno urejanje prostora", ki bo potekal v petek, 13.10.2017 od 9. do 13.15 ure v Etnografskem muzeju, Metelkova 2, Ljubljana (upravna stavba 1. nadstropje)
Posvet na temo mediacije kot možnem načinu razreševanja konfliktov v procesih urejanja prostora in dovoljevanja gradenj je namenjen vsem udeležencem v teh procesih, od odločevalcev prek projektantov do investitorjev in civilnih iniciativ.
Rok za prijave: 11.10.2017.

Vljudno vabljeni!

Vabilo in program
Prijava