Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI: Projektiranje suhomontažnih sistemov I.

13.11.2013 (Sre)


V sklopu Dodatnega strokovnega izobraževanja napovedujemo niz strokovnih predavanj, ki bo prilagojen potrebam in vlogi arhitekta v procesu gradnje:

Vabljeni na predavanje PROJEKTIRANJE SUHOMONTAŽNIH SISTEMOV I. ( I. KLJUČNE ODLOČITVE PRI PROJEKTU, NORMATIVI IN POPISI), ki bo potekalo v sredo 13.11.2013 ob 16:00 na ZAPS. 

Prijave z navedbo zadeve "Suhomontažni sistemi" sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu: izobrazevanje@zaps.si.

 Predstavitev najvišje uvrščenih natečajnih elaboratov za Spomenik žrtvam vseh vojn

13.11.2013


Vabimo vas na predstavitev najvišje uvrščenih natečajnih elaboratov za Spomenik žrtvam vseh vojn
dne 13.11.2013, ob 19.00 uri v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO). Po predstavitvi bo sledila razprava. Predstavitev in razpravo bo povezoval Aleksander Ostan, predsednik ocenjevalne komisije.
Razstava natečajnih del je podaljšana do 17.11.2013.

Vabljeni!Celostna obravnava objektov arhitekturne dediščine 20. stoletja

13.11.2013


Vljudno vabljeni na posvet z naslovom ”Celostna obravnava objektov arhitekturne dediščine 20. stoletja”, ki bo potekal v sredo, 13.11.2013 ob 9.00. uri na ZAG, Dimičeva 12, Ljubljana.
Strokovni posvet bo potekal v obliki plenarnih predavanj in okrogle mize ter bo povezal strokovnjake in raziskovalce s področja raziskav arhitekturne dediščine 20. stoletja. Posvet je brezplačen; prijave se zbirajo na e-naslovu: ema.kemperle@zag.si .