Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

SIST: "Trajnostna gradnja - priložnost in izziv za gradbeništvo"

14.03.2013 (Čet)


Obveščamo vas, da Slovenski inštitut za standardizacijo, Izobraževalna točka SIST organizira seminar
"TRAJNOSTNA GRADNJA – PRILOŽNOST IN IZZIV ZA GRADBENIŠTVO", ki bo 14. marca 2013 na SIST.

Več v vabilu.Predstavitev Smernice o trajnostni gradnji na sejmu MOS

14.03.2013 (Čet)


Predstavitev bo potekala v četrtek, 14. marca 2013, od 10.00 do 13.00 ure v okviru sejma DOM, v dvorani Urška na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Program predstavitve:
Predstavitev prevoda smernice – pregled, Robert Smodiš (KEMA, GBC Slovenia)
Smernica in trajnostni gradbeni produkti, Friderik Knez (Zavod za gradbeništvo Slovenije)
Smernica in načrtovanje arhitekture, Aleš Žetko (Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije)
Smernica in inženirska znanja, Mirt Martelanc (Inženirska zbornica Slovenije)

Za lažjo organizacijo dogodka vas prosimo, da najavite svojo udeležbo na elektronski naslov petra.kavcic@izs.si, najkasneje do torka, 12. marca 2013. Dodatne informacije: Petra Kavcic, e-pošta: petra.kavcic@izs.si , telefon: 01/547 33 37. Udeležba na predstavitvi je brezplačna. Za vstop na sejemski prostor morate kupiti vstopnico za sejem.

VabiloDSI Novo mesto: Razmerja med projektantom, nadzornikom, izvajalcem in investitorjem s poudarkom na projektantu

14.03.2013 (Čet)


Spoštovani,

v okviru Dodatnega Strokovnega Izobraževanja vas vabimo na izobraževanje z naslovom "Razmerja med projektantom, nadzornikom, izvajalcem in investitorjem s poudarkom na projektantu", ki bo potekalo v četrtek, 14. MARCA 2013, s pričetkom ob 15:30 uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, Podbreznik 15 v Novem mestu (pri velodromu v Češči vasi).

Prijava:
Prijave na izobraževanja (s potrdilom o plačani kotizaciji za nečlane ZAPS) s pripisom datuma in kraja predavanja sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu: izobrazevanje@zaps.si.

Vljudno vabljeni!