Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Seminar Marmomacc Stone Academy

14.11.2012 (Sre)


Sreda, 14.11.2012 ob 16.30 na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani v Plečnikovi predavalnici, Zoisova cesta 2, 1000 Ljubljana

Seminar, ki ga promovira Veronafiere, organizator sejma Marmomacc v Veroni in po svetu, je organiziran v sodelovanju z Italijanskim inštitutom za zunanjo trgovino in Fakulteto za arhitekturo v Ljubljani, potekal pa bo v sklopu Projekta Veleposlaništva Republike Italije za integrirano promocijo Italije v Sloveniji v letu 2012.
Prva izdaja seminarja v Sloveniji je posvečena tematiki uporabe in oblikovanja naravnega kamna v arhitekturi in je namenjena arhitektom, inženirjem, profesorjem, študentom, podjetjem ter strokovnemu tisku. V vlogi predavateljev bodo nastopili nekateri italijanski in mednarodni strokovnjaki s tega področja, kot je razvidno iz priloženega programa.
Prvi del seminarja bo potekal v angleškem jeziku, drugi del pa v italijanskem s konsekutivnim prevodom v slovenščino. Udeležba je brezplačna, vendar je število mest v predavalnici omejeno. Zato Vas prosimo, da za potrditev udeležbe izpolnite priloženo prijavnico in jo do 5. novembra 2012 pošljete po elektronski pošti na naslov lubiana@ice.it.

Seminar Marmomacc Stone Academy - program
Seminar Marmomacc Stone Academy - prijavnica
Seminar Marmomacc Stone Academy - vabilo
CV-Angheben
CV-Bazzo
CV-Marazita