Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Posvet o Modelu prostorskega razvoja Slovenije 2050

14.11.2017


Ministrstvo za okolje in prostor, Direktorat za prostor, graditev in stanovanja organizira organizira na drugo posvetovanje o modelu prostorskega razvoja Slovenije 2050, ki bo v torek, 14. novembra 2017, ob 9.00 uri, v Hotelu Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana.
Model prostorskega razvoja se pripravlja v okviru prenove Strategije prostorskega razvoja Slovenije in bo vključeval zasnovo središč v sistemu poselitve z naborom ključnih storitev splošnega pomena ter opremljenost s ključno infrastrukturo.
Na dogodku bosta predstavljena dva varianta predloga modela prostorskega razvoja Slovenije, ki sta bila oblikovana na podlagi vizije in dolgoročnih ciljev prostorskega razvoja, ob upoštevanju izhodišč, predstavljenih na posvetu v septembru 2017, ter posvetovanj s predstavniki resorjev.
Udeležbo lahko prijavite na obrazcu ali na elektronskem naslovu sprs.mop@gov.si .

Vljudno vabljeni.

Vabilo
Program