Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

UTOPIJE. VIZIJE SKUPNE PRIHODNOSTI

15.09.2014


Mestna občina Nova Gorica v sodelovanju z Občino Šempeter-Vrtojba in Fakulteto za inženiring in arhitekturo Univerze v Trstu vljudno vabi v ponedeljek, 15.9.2014, ob 17. uri, v veliko dvorano novogoriške mestne hiše (Trg Edvarda Kardelja 1, Nova Gorica) na okroglo mizo »UTOPIJE. VIZIJE SKUPNE PRIHODNOSTI« in odprtje razstave »3x3x1: LOCIRANE UTOPIJE«.
Mestna občina Nova Gorica, Občina Gorica (Italija) in Občina Šempeter- Vrtojba v okviru Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO načrtujejo usklajeno upravljanje čezmejnega urbanega prostora, ki je glede na zgodovinske in kulturne danosti svojevrsten unikum v evropskem prostoru.