Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Posvet Gradimo partnerstvo za zeleno gospodarstvo

15.09.2016


Ministrstvo za okolje in prostzor organizira posvet z naslovom "Gradimo partnerstvo za zeleno gospodarstvo", ki bo potekal v četrtek, 15. 9. 2016 s pričetkom ob 15. uri, v Modri dvorani II ob robu 49. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju.
Zeleno gospodarstvo je dolgoročna strateška usmeritev Republike Slovenije in predstavlja priložnost za razvoj novih zelenih tehnologij, odpiranje zelenih delovnih mest, učinkovitejše upravljanje z naravnimi viri, promocijo in razvoj slovenskega znanja.
Več>>

 Otvoritev CARINArnice – bivaka urbane kulture

15.09.2016


Društvo Primorskih Arhitektov vabi na otvoritev CARINArnice – bivaka urbane kulture, ki bo v četrtek 15.9.2016 ob. 19. uri. Ob uradnem odprtju prenovljenega objekta nekdanjega mejnega prehoda na Erjavčevi ulici v Novi Gorici, bo organiziran urbani voden sprehod ob meji ter postavitev manjše razstave z naslovom »Prehodi – v iskanju mesta«. Sprehod se bo pričel pri CARINArnici ob 16. uri.