Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Kaj pa mestni vrtički

15.10.2013


Vljudno vabljeni na posvet z naslovom "Kaj pa mestni vrtički", ki bo v torek, 15. 10. 2013, ob 17.00 uri v dvorani Slovenskega etnografskega muzeja, Metelkova 2, Ljubljana.
Namen posvet je izmenjava izkušnje in poglede o obstoječih, načrtovanih in možnih načinih urejanja in podpiranja urbanega vrtnarjenja s strani ljubljanske mestne uprave in porajajočih se civilnih pobud za urbano vrtnarjenje. Vrtičkarstvo je v Sloveniji prepoznano kot široko razširjena in pogosto samonikla prostorska praksa, ki pred stroko in občinske uprave postavlja izziv, kako urejati in regulirati ter hkrati podpirati in spodbujati urbano vrtnarjenje.