Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Lesena ikona 2019

15.10.2019


Letošnja mednarodna konferenca LESENA IKONA 2019 bo dne 15. oktobra 2019 ob 15.00, v Mestu oblikovanja, Dunajska 123, Ljubljana. Konferenca bo spodbujala inovativno lesarstvo s predstavitvami profesionalcev iz prakse in stroke o aktualnih raziskovalnih projektih, uspešnih poslovnih primerih implementacije znanja v prakso ter lesarskih politikah v podporo razvoju panoge.

Dogodek je zasnovan z mednarodno udeležbo iz Alpske ter Podonavske regije ter je namenjen lesarski stroki, arhitektom, podjetjem in podjetnikom, študentom ter politiki.

Dogodek bo pospremila mednarodna razstava Triple Wood, Kultura trajnostne lesene gradnje v alpski makroregiji.

Konferenca se bo zaključila z mreženjem ob prigrizku & glasbi “ARTPART – LES”. Program konference ter prijavnico najdete TUKAJ.

Vljudno vabljeni!