Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Izobraževalna delavnica: Priprava investicijske dokumentacije

15.12.2015


Obveščamo vas o praktični delavnici z naslovom "Priprava investicjske dokumentacije", ki bo potekala v torek, 15.12.2015 od 9. do 14. ure v prostorih Poslovne stavbe Unija /Tržašla cesta 515, Brezovica pri Ljubljani/.
Namen delavnice je seznanitev s pravilnimi postopki priprave in načrtovanja investicije za uspešno pridobitev nepovratnih sredstev.

Program
PrijavaRegijski zbor članov RO Ljubljana in Kranj

15.12.2015


Spoštovane članice, člani!

Vljudno vabljeni na regijski zbor članov ZAPS RO Ljubljana in RO Kranj, ki bo v torek, 15. decembra 2015 s pričetkom ob 16.00 uri v Ljubljani, v Plečnikovi predavalnici Fakultete za arhitekturo, Zoisova cesta 11, Ljubljana.

Dnevni red:
1. Povzetek aktualnega dogajanja na področju priprave nove gradbene in prostorske zakonodaje in delovanja ZAPS
2. Predstavitev osnutka Gradbenega zakona
3. Predstavitev osnutka Zakona o pooblaščenih arhitektih in inženirjih
4. Predstavitev osnutka Zakona o urejanju prostora
5. Razno: predlogi in pobude članov

Osnutke nove gradbene in prostorske zakonodaje bodo predstavili: mag. Andrej Goljar, Slavko Gabrovšek, Helena Kovač, Vlado Krajcar, Urban Švegl in dr. Aleš Mlakar.

Prijave pošljite na e- naslov: zaps@zaps.si

Vabilo RO Ljubljana
Vabilo RO Kranj

 Projekt Roof of Rock

15.12.2015


Vljudno vabljeni na na drugi "kraški" dogodek: predstavitev dveh priročnih publikaciji, in sicer "Platy limestones - 10 case studies in the Classical Karst" ter ključni sad projekta na pravnem nivoju - "Skupne smernice in priporočila za ohranjanje", ki bo v torek, 15.12.2015 ob 10. uri na Visokošolskem središču Sežana (Kraška ulica 2, Sežana).

Vabilo