Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Krajinska zasnova - 1. praktikum

17.04.2018


Društvo krajinskih arhitektov Slovenija začenja s serijo praktikumov, namenjenih izmenjavi izkušenj pri pripravi strokovnih gradiv in aktov s področja prostorskega načrtovanja, krajinske arhitekture in varstva okolja (naravnih virov, narave, kulturne dediščine).
Tema prvega praktikuma bo krajinska zasnova, ki jo je novi Zakon o urejanju prostora opredelil kot eno od obveznih strokovnih podlag.
Vljudno vabljeni na 1. praktikum z naslovom "Krajinska zasnova: kdaj in kako jo pripraviti", ki bo v torek, 17.4.2018 ob 17, uri v prostorih Biotehniške fakultete /Jamnikarjeva 101, Ljubljana, predavalnica A4/.

Vabilo