Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Japonski vrtovi, zgodovina razvoja in principi urejanja / DSI Ljubljana

18.04.2012 (Sre)


Več o dodatnih strokovnih izobraževanjihDSI - KI ENERGIJA 2010 (po PURESU 2010) - praktična delavnica - v Mariboru

18.04.2012


KI ENERGIJA 2010 (po PURESU 2010) - praktična delavnica

18.4.2012 ob 17.00 v prostorih Hiše arhitekture v Mariboru, Mladinska ulica 3, 2000 Maribor

Novi PURES nas je vse skupaj postavil pred dejstvo, da se njegovih strokovnih smernic od 1.1.2011 tudi natančno držimo. Gradbeno fizikalni izračuni potrebni pri izdelavi projektov so vse kompleksnejši in tudi zamudni. Z namenom, da projektantom olajšajo delo, so v podjetju Knauf Insulation izdelali software imenovan KI-ENERGIJA 2010, ki vas na preprost in razumljiv način pelje skozi vse potrebne parametre. Če ste zamudili katero od njihovih splošnih predstavitev, ali bi želeli program konkretno spoznati na praktičnem primeru, vas vabimo, da skupaj s soustvarjalcem programa g. Primožem Bernardom d.i.s. iz podjetja Knauf Insulation, to naredite na naši delavnici.

Vsebina:
- skupna izdelava konkretnega projektnega primera s komentarji
- diskusija in vprašanja

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu: izobrazevanje@zaps.si.

Delavnica je za člane in članice ZAPS brezplačna.

Cena delavnice za nečlane ZAPS znaša 32 € z davkom. Prijave s potrdilom o plačani kotizaciji pošljite na elektronski naslov: izobrazevanje@zaps.si. Znesek kotizacije (s pripisom KI ENERGIJA) ob prijavi nakažite na TRR SI56 0310 0100 1291 427, odprt pri SKB banki. Pisna odjava, na podlagi katere bomo izvedli vračilo že plačane kotizacije, je možna najkasneje dva dni pred prijavljeno delavnico.

Dogodek se organizira s pomočjoOddelka za arhitekturo, Fakulteta za gradbeništvo, Univerza v Mariboru.Projekcija dokumentarnega filma Urbanized

18.04.2012


Vljudno vabljeni na Večer arhitekturnega filma, ki ga pripravlja arh. Martina Tomšič in je namenjen projekciji celovečernega dokumentarnega filma Urbanized /avtor Gary Hustwit/.
Dokumentarec predstavlja ključne probleme in vizije sodobne urbanizacije ter načrtovanja mest.
Večer bo potekal v sredo, 18.4.2012 ob 20.00 uri v prostorih Univerze na Primorskem, Titov trg 4 v Kopru.