Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI Velenje: Razmerja med projektantom, nadzornikom, izvajalcem in investitorjem s poudarkom na projektantu

18.04.2013 (Čet)


Spoštovani,

v okviru Dodatnega Strokovnega Izobraževanja vas vabimo na izobraževanje z naslovom "Razmerja med projektantom, nadzornikom, izvajalcem in investitorjem s poudarkom na projektantu", ki bo potekalo v četrtek, 04. APRILA 18. APRILA 2013, s pričetkom ob 15:30 uri v Hotelu Paka, Rudarska cesta 1, Velenje.

Prijava:
Prijave na izobraževanja (s potrdilom o plačani kotizaciji za nečlane ZAPS) s pripisom datuma in kraja predavanja sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu: izobrazevanje@zaps.si.

Vljudno vabljeni!

več <<Posvet "Podeželska krajina kot razvojni potencial"

18.04.2013 (Čet)


Spoštovani,

Društvo krajinskih arhitektov Slovenije vas v aprilu, mesecu krajinske arhitekture, vabi na osrednji dogodek posvet "PODEŽELSKA KRAJINA KOT RAZVOJNI POTENCIAL".

Posvet bo potekal 18. aprila 2013 v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v Ljubljani. Z njim želijo usmeriti pozornost širše javnosti na krajino kot pomemben in v zadnjem času vse bolj ogrožen razvojni potencial države. Na posvetu, ki ga bo otvoril minister za kmetijstvo in okolje mag. Dejan Židan, bodo izpostavili tudi teme, ki so predmet aktualnih kritičnih odzivov stroke na nepremišljene posege v zakonodajo, pomanjkanje vizije in neustreznih sistemskih rešitev, ki so že doslej dopustili nekontrolirano širitev razpršene gradnje, neustreznih tipologij arhitekture, zaraščanje kulturne krajine in druge posege, zaradi katerih je slovensko podeželje veliko izgubilo. Na plenarni razpravi posveta bodo udeleženci posveta oblikovali zaključke, s katerimi bodo seznanili pristojne v državi in od njih zahtevali ustrezno ukrepanje.

Dodatne informacije, program, prijavnica so na spletni strani www.dkas.si.

Vabljeni!