Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

natečaj »Odgovorno do vode«

18.04.2018 do 21.05.2018


Mednarodni Blejski Vodni Festival ob podpori Ministrstva za okolje in prostor RS, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Ministrstva zaščite okolja in energetike Republike Hrvaške ter Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in vodnega gospodarstva Republike Srbije, organizira prvi regijski natečaj »Odgovorno do vode«.

Z natečajem se iščejo novi revolucionarni produkti, storitve in rešitve, s katerimi bomo vstopili v novo obdobje razvoja in dojemanja te pomembne dobrine. Prijavijo se lahko vsi, ki na kakršenkoli način prispevajo, izboljšujejo rabo/uporabo vode, upoštevajo vodni krog, imajo inovacije. Primeri dobrih praks bodo nagrajeni ter ustrezno izpostavljeni.
Natečaj je odprt do 21. maja 2018, prijavnine ni.
Več informacij